Salon Rimpelsteeltje

     Huidverjonging -  plasmalift - Naaldloze fillers - fris gebit - en meer - betaalbaar & zonder pijn

BB GLOW!!! EGALE KLEUR ZÓNDER FOUNDATION SEMI-PERMANENT!

Zeer binnenkort: BB GLOW! (like FB om als eerste op de hoogte gehouden te worden)


Hoe ouder je wordt, hoe meer verkleuringen er in je gezicht komen en dat maakt oud. Daarom is er nu BB Glow de allernieuwste methode voor een semi-permanente egale teint met een geweldige glow! Resultaat als een foundation en weg met vlekjes, adertjes, couperose, donkere verkleuringen onder de ogen en ooghoeken, sproeten,couperose etc.  Verfijnen van de huidstructuur, betere opname van werkstoffen. Na 3 behandelingen is het gewenste resultaat bereikt.


Het verstopt de poriën niet (foundation wel) en bevat plantenextracten, plantaardige stamcellen en B3. Zeker geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dé hype van het moment met fantastisch resultaat. Bekende sterren doen het al lang!  Een BB Glow treatment is prijzig. Salon Rimpelsteeltje niet! 


BB glow komt uit Azië, daar bestaat het al vele jaren maar dan met whitening - omdat ze daar juist blanker willen zijn. 

Het omgedraaide effect wordt bereikt door pigmenten ín de huid te brengen. 


Hoe? BB Glow staat voor Spmu: semi permanente make-up. Een BB serum met speciale pigmenten wordt d.m.v. micro needling in de huid gebracht met een speciale pijnloze techniek.  Er wordt een mooie egale teint gecreëerd, zodat je geen foundation meer hoeft te gebruiken! De behandeling wordt afgerond met goudserum(99% goudsnippers met collageen) en met nano-techniek polijsten voor een superglow!


Doordat dit d.m.v. micro needling gebeurd (een beauty behandeling en sich) heeft het ook nog een mooie bijkomstigheid. 

Namelijk dat de hele kleine microperforaties je huid aanzetten tot aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Waardoor je huid wordt opgevuld van binnenuit! Rimpels en littekens vervagen dus meer, een sprankelende teint, fijnere poriën & gladde huid.

Uiterst veilig, pijnloos en amper tot 1 dag down-time. Er kan bijvoorbeeld enige uren roodheid ontstaan. De één voelt niets en de ander vind het wat gevoelig. Na de behandeling gaat de huid binnen 3 dagen bijkleuren voor het gewenste resultaat, De kleur wordt opgebouwd in 3 behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. 1 behandeling geeft té weinig houdbaarheid.


Voor de perfecte teint; 3 behandelingen met tussentijds 14-28 dagen. Na 14 dagen bouw je de pigmenten sneller op. Na 28 dagen geef je je huid iets meer de tijd om tot rust te komen na de micro-needling. Daarna ca. éénmaal per half jaar een onderhoudsbehandeling. 


Na de behandeling

* 2 -3 dagen je gezicht zonder make-up houden om ongewenste verkleuringen tegen te gaan

* Zo lang mogelijk water in je gezicht vermijden, voor een langere houdbaarheid

* Tot 2 weken erna zoveel mogelijk direct zonlicht vermijden, altijd SP 50 zonnebrandcreme gebruiken in die weken

* Tot 3 dagen geen sauna of hete douche

* Tot 4 weken geen zonnebank (laatste 3 punten zijn heel gangbaar bij micro needling)

* Gebruik een voedende, vochtinbrengende creme

Contra-indicatie: Minimaal 6 weken na Plasmalift - actieve herpes, aids, seropositief - huidkanker - huidziektes, zonnebrand, geirriteerde huid & eczeem in het gezicht en de hals, diabetes, hemofilie, zwangerschap, , kanker(na overleg met arts), eczeem, hartziektes, actieve zichtbare allergie in het gezicht, melanoom

Antibiotica, koorts, bloedverdunners & diabetes(kan sneller de kleur afstoten)

BB Glow is een veilige, pijnloze behandeling en toepasbaar op het gezicht, de hals, decolletée of handen. Geschikt voor ieder huidtype bij zowel vrouwen als mannen. Het resultaat is direct zichtbaar en het uiteindelijke resultaat is opgebouwd na 3 behandelingen. Het product is vrij van parabenen, geur, alcohol en is allergeen vrij en voldoet aan alle veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Houdbaarheid van het resultaat hangt af van hoe je met je huid omgaat. Lasers, scubben, (fruitzuur) peelings, plasma, dermabrasie, uitknijpen van puistjes etc. beinvloeden het behaalde resultaat! Wat gewoon ook logisch is.1 behandeling €   150       

behandelingen (te voldoen bij de 1e behandeling) € 325

Een behandeling is óf het hele gezicht óf de hals óf de handen