Salon Rimpelsteeltje

     Huidverjonging -  Plexr Plasmalift - Naaldloze fillers - BB glow - betaalbaar & zonder pijn

De waarheid over.....

Irreële verwachtingen geven teleurstellingen. Er kan tegenwoordig veel. Je kúnt er beter uitzien.    Maar wees wel realistisch, als je 60 bent wordt je nooit meer 18.  Maar je kan er wel frisser, mooier en jeugdiger uit zien.  Belangrijk is dat  de informatie over de behandelingen waarheidsgetrouw zijn. Samen met een realistische verwachting zul je blij zijn met het resultaat!

Waar ik mee werk, heb ik zelf allemaal uitgetest: geen pijn, goede werking met significant resultaat!


De waarheid  over een jongere huid
Ook bij huidverjonging gaat men steeds verder. Een operatie zoals een facelift is zeer ingrijpend, heel duur en het resultaat moet je maar afwachten. Maar goed gedaan ben je vaak wel van een grote probleezone af.
Hiervoor in de plaats zijn de non-invasieve methodes gekomen: zonder operatie. Maar deze zijn zeker niet pijnloos, ook duur en vaak van tijdelijke aard.  Het kostbare zit ook in het werken met kleine zone's waardoor niet je hele gezicht behandeld wordt. Maar bv een bovenlip, rimpel tussen je wenkbrauwen.

Lasers doen ondanks een verdovingscreme nog steeds pijn. En hebben een downtime (weer toonbaar zijn) van 1 tot 5 weken. Het geeft zwellingen en huidbeschadiging om de diepere huidlagen weer te stimuleren collageen aan te maken. Wie wil dat nu?

Botox verlamt  de spiertjes die de rimpels doen aanspannen. De rimpel verdwijnt hier niet mee maar wordt tijdelijk platgelegd. Je doet hier 3-5 maanden mee, kostbaar, pijnlijk, gaat ook per zone en geeft vaak een uitdrukkingsloos resultaat. 

Injectables het inspuiten van tijdelijke fillers in een zone om de rimpel op te spuiten en volume te creëren (wallen, lippen, jukbeenderen) Zeer bekend ondertussen.  Heel vaak is de filler een hyaluronzuur wat lichaamseigen is. Je zou er 7 maanden tot een jaar mee kunnen doen, reken op korter.
Ook deze methode is pijnlijk, zeer duur (per zone en per ml filler) en hoe dieper de rimpel, hoe meer cc. Ook met vaak onnatuurlijke resultaten. Als je het doet doe dan gewoon 1-2 ml


Indien je niet gezegend bent met mooi  haar zijn er véle methodes.  Inspuitingen, transplantie,  (gedeeltelijke) haarwerken, nep of donor haar bevestigen aan je eigen haar(extensies) op verschillende manieren....  Afro methoden zoals weaving is niet geschikt voor Europees haar omdat het er heel snel uitglijdt. 


Kwalitatief haar is voor een leek moeilijk te herkennen. Het zit voor de verkoop vol met silicionen waardoor het er prachtig uitziet. Maar na 1-2 wassingen komt de ware kwaliteit boven en loop je erbij als een poedel! Hierbij geldt vaak helaas: goedkoop  is duurkoop. Toevoegingen doen áltijd iets met je eigen haar, het kost je altijd iets. Haarstukken en pruiken kan je haar kosten door de klemmetjes en lijm kan irriteren. Ook kan je haar gaan vervilten onder het haarwerk. Bij alle vormen van extensions (alle methodes die aan je eigen haar bevestigd worden) kun je meer haar verliezen dan je lief is.
indien ze niet goed geplaatst zijn, je ze niet goed ontward of er te lang mee loopt.  
Dus goed en eerlijk advies is ook hier belangrijk, want je wilt niet nóg minder haar.
Ik adviseer een goed merk (menselijk) haar wat in de totale draagtijd mooi blijft(mooier dan je eigen haar). Dit haar wordt trouwens gedoneerd door gelovigen uit India. En dus absoluut geen haar van mensen die het verkopen uit armoede (Chinees, Oost-Europees haar).