Salon Rimpelsteeltje

     Huidverjonging -  Plexr Plasmalift - Naaldloze fillers - BB glow - betaalbaar & zonder pijn

HAIREXTENSIONS - MEER HAAR

Dunne punten, vlashaar, weinig volume, haar dat gewoon niet wil zitten; welke vrouw wil dat?         Met 25-50 stuks hairextensions is het opgelost.  Dikker haar, glanzend, volle kleur en je dunne punten zijn verdwenen en dat in no-time! Eindelijk weer verzorgd en representatief haar. Je krijgt goed advies mee zodat de hairextensions je je haar niet kosten. Want dat hoeft helemaal niet.

 

Werkwijze

Advies is een AA kwaliteit hairextensions te kopen van Greathairextensions.nl of IndianGold.nl      Deze blijven de hele draagtijd zelfs mooier dan je eigen haar en  worden niet pluizig.  Precies je eigen haarkleur is lastig bestellen, maar met een volume maakt dat niet zoveel uit. Je  krijgt dan een highlight of lowlight in je haar die netjes verdeeld worden. Mits de kleur niet téveel afwijkt van je eigen haarkleur(maximaal 3 teinten verschil)

Bovenop en je contourlijn extensions plaatsen is niet mogelijk, want dan ga je de bonding(hechting) zien.  Koop extensions met een keratine bonding, andere extensions methodes plaats ik niet omdat ze niet genoeg hechten en jij je niet veilig voelt met je extra volume. Het moet immers voelen als je eigen haar en niet dat ze halverwege hangen als je in de rij staat bij de supermarkt.

Hairextensions hebben een semi-permanente bevestiging, dus je kan ze niet zelf verwijderen. 

Stuur een goede  foto in van de achterkant van je haar,  Dan mail ik je advies voor je eigen aankoop van 25 of 50 extensions en de lengte en haarstructuur ervan naar [email protected]

 

Kosten

  • Van alleen plaatsen en zelf meebrengen van de extensions per 25 stuks € 20 en per 50 stuks € 40

    De extensions worden op lengte geknipt

  • Uithalen € 0.60 cent per stuk (alleen door mij geplaatste extensions) met een minimum van 25 stuks
  • De extensions kunnen 1x hergeplaatst worden(de bonding wordt er af geknipt, ze worden korter en dus lager geplaatst met een nieuwe bonding)      € 1 per stuk met een minimum van 25 extensions

 

Contra indicatie

  • Zwangerschap, hormonale haaruitval
  • Haaruitval andere redenen, haarziekte

 

Attentie!

  • Kom op de afspraak met schoon gewassen droog haar zonder toevoegingen zoals cremespoeling, gel etc
  • Met 25-50 hairextensions heb je géén verlenging.  Je krijgt je eigen lengte maar met méér en mooier haar en zonder dunne punten.
  • Je hebt een goede borstel nodig, en iedere dag shampoo bv van Schartzkopf, meer niet!
  • Hairextensions zijn voor 3-4 maanden, dan moeten ze eruit om je haar niet te beschadigen en dat de bondings niet zichtbaar worden met dragen.
  • Ik vertel je op de afspraak zelf verder alles wat je nog moet weten. En je krijgt het ook mee op papier.

Voorbeelden:

                      VOORAF zie de dunne punten en het vlashaar

                NA vol haar en dekking op de punten 50 extensions

VOORAF dunne punten ongezonde look~, vlassig haar
NA met 50 extensions. De dunne splijtige punten zijn weg, de gaten zijn opgevuld. Er is zelfs ietsjes verlenging. Ziet er weer mooi en gezond uit. Het voordeel van AA kwaliteit menselijke hairextensions is dat de kwaliteit echt mooi blijft.
VOORAF de hele onderkant zou er eigenlijk af moeten om weer een gezonde look te creëren. Gespleten punten en er vallen gaten in
NA met 50 extensions. Wát een verschil, doordat de punten opgevuld zijn lijkt het haar ook langer.  Mooi haar is voor iedereen bereikbaar!