Salon Rimpelsteeltje

     Huidverjonging -  Plexr Plasmalift - Naaldloze fillers - BB glow - betaalbaar & zonder pijn

TIPS die werken!

  • Ook al zoveel (dure) haarproducten uitgeprobeerd en het doet nooit wat het beloofd? Probeer eens Biosilk Therapie (het serum). Je hebt heel weinig nodig en  je ziet echt het verschil! (bij extensions niét op de bondings)
  • Statisch haar? Voor het stylen wat haarlak op je haar en het is niet meer statisch.
  • Slap  en afbrekend haar en zwakke nagels? Probeer eens een flesje Silidyn Original Ortho Silicum (bij het Kruidvat) voor haar, botten, nagels, huid,  bindweefsel en cel vernieuwing. Super spul, ooit 2 flesjes gebruikt en nooit meer zwakke nagels gehad

  • Hydralonzuur werkt fantastisch, het bindt vocht in de huid waardoor de huid er voller uitziet. Maar is ook prijzig. Er zijn veel cremes met hyarulon vaak met een matig resultaat. Je weet nooit hoeveel hyarulonzuur erin zit en met smeren gaat het niét in de diepere huidlaag.   Houdbaarheid van 1 dag! Dus besteed niet teveel geld aan een creme. Peptiden moeten op een diepere huidlaag terecht komen om meer blijvend te zijn                                                           Wil je echt een boost boek dan de '5 jaar jonger in 5 minuten' behandeling. Helaas maar 5-7 dagen houdbaar
  • Beste dagcreme 2018 tot een winkelwaarde tot €265 ?  Kruidvat Hydro Q10 Dagcrème voor de Normale en Gemengde Huid€ 3.99 voor zowel de dag- als nachtcreme: oordeel zelf! Maar ik vind het een heerlijke creme.
  • Ook  de Lidl's Cien Q10 Anti-wrinkle Day & Cream met Q10 (€3,49 voor 50 ml) komt al jaren beter uit de test dan menig andere creme.
  • Smeer je dag- en nachtcreme ook je nek, decolleté, vingers en je bovenkant van je handen in.

  • Wist je dat botox ook gebruikt wordt tegen hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn, tandenknarsen, overmatig zweten en gummy-smile (tandvlees lach).    Tegen deze medische klachten werkt botox super omdat het de te hard aangespannen spiertjes die de klachten veroorzaken, verlamd.                          Indien je veel hoofdpijn hebt en/of migraine zijn de medicijnen en/of de paracetamol dagelijks ook niet mals, een overweging waard!

  • Poets je tanden 1x per dag met zuiveringszout. Te koop bij een goede drogist of een natuurwinkel voor een paar euro. Zout zit ook in veel dure tandpasta's en is ook onderdeel van veel tandenbleek producten.  Zuiveringszout is heel fijn zout wat alle aanslag op je tanden weg poetst. Het is veilig om te gebruiken ook voor kronen en bruggen. En zout werkt adstringerend,  super bij optrekkend tandvlees. Tandenborstel nat maken in het zuiveringszout dopen en poetsen maar.
  • Let wel: zout trekt vocht aan en klontert dan. De badkamer is vochtig, dus doe het in een pot die je dicht kan draaien.